Kuřecí prsíčka ve slanině

https://www.youtube.com/watch?v=3xqByaep5qg
Ingredience: 
180 g kuřecích prsou
1 plátek slaniny
1 lístek šalvěje
0,2 l světlého piva Velkopopovický Kozel 11
párátko
sůl, pepř
0,1 l tmavého piva Velkopopovický Kozel Černý
Postup: 

Kuřecí prsíčko očistíme, osolíme, opepříme, položíme na něj lístek šalvěje a zabalíme do plátku slaniny. Na straně spoje zajistíme slaninu párátkem, které předtím namočíme do vody tak, aby nám na mase dobře držela. Takto upravené kuřecí prsíčko vložíme do misky a zalijeme pivem. Necháme odpočívat v pivní marinádě zhruba 2 hodiny. Po dobu marinování je dobré maso otočit, aby natáhla chuť piva případně i ta část, která není ponořená v pivu.

Po 2 hodinách maso vyjmeme z misky a položíme na rozpálený gril. A opečeme z každé strany asi 8 minut.